Παιδικές τροφές

Ταντούνι κοτόπουλου

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για κοτόπουλο Tantuni;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Όταν λέω ταντούνι, το νερό σταματάει να τρέχει για μένα ???? 🍣Κάποιοι βράζουν κοτόπουλο ή κρέας, αλλά δεν το προτιμώ. 🍑 Κανονικά γίνεται με στήθος κοτόπουλου, αλλά εγώ προτίμησα την κοτολέτα. 🍍 Πιστέψτε με, είναι πολύ πιο νόστιμο. 🧁 Πάμε στο τιμολόγιο.

  1. Πρώτα από όλα, τις ψιλοκομμένες πιπεριές και τα κρεμμύδια τσιγαρίζονται σε βαθύ τηγάνι με λάδι μέχρι να πάρουν ελαφρώς ροζ χρώμα.
  2. Έπειτα, προσθέτουμε το κοτόπουλο κοτόπουλο, το οποίο είναι κομμένο σε μικρά κυβάκια, και το ψήνουμε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να απορροφήσει το νερό του. 🍇 Το ψιλοκόψα όταν ήταν ελαφρώς παγωμένο, είναι πιο εύκολο να ψιλοκόψει. 🥖 Μπορείτε να το κάνετε και εσείς.
  3. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το νερό, και ψήνουμε για άλλα 5-10 λεπτά.
  4. Τέλος προσθέτουμε το νερό και το κρατάμε σε χαμηλή φωτιά. 🥘 Λαμβάνεται ένα lavash και σκεπάζεται πάνω από το κοτόπουλο στο τηγάνι και το lavash θερμαίνεται.
  5. Έπειτα, το lavash στο τηγάνι τοποθετείται στον πάγκο, το κοτόπουλο στο τηγάνι μοιράζεται πάνω από το lavash και σε αυτό προστίθεται ένα μείγμα από ψιλοκομμένο κρεμμύδι, σουμάκ και λεμόνι.
  6. Μπορείτε να προσθέσετε και φέτες ντομάτας αν θέλετε. 🌽 Στη συνέχεια μπορείτε να το τυλίξετε σε μορφή μεμβράνης και να το σερβίρετε με αϊράν.
  7. Καλή επιτυχία σε όσους θα προσπαθήσουν.

Συνταγή Tantuni με κοτόπουλο με φωτογραφία

Ταντούνι κοτόπουλου
Ταντούνι κοτόπουλου
Ταντούνι κοτόπουλου
Ταντούνι κοτόπουλου
Ταντούνι κοτόπουλου

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button