Συνταγές

Φτιάχνοντας μπριζόλα T-Bone και λουκάνικο βουβάλου στη σχάρα

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε μπριζόλα T-Bone και λουκάνικο βουβάλου στη σχάρα;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Πρώτα απ ‘όλα, θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ένα τηγάνι ή γκριλ από μαντεμένιο για να ψήσετε μπριζόλα t-bone.
Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο λίγες ώρες πριν έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Βάλτε το τηγάνι ή τη σχάρα στο πιο δυνατό διαμέρισμα της κουζίνας σας και ανάψτε το κάτω μέρος. 🍉 Εάν η σχάρα είναι μακριά, ανοίξτε και τα δύο μάτια, θα πρέπει να είναι πολύ ζεστή για να τη κρατήσετε για περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα όταν κρατάτε το χέρι σας 10 cm πάνω από τη σχάρα.
Εάν η σχάρα σας είναι μεγάλη, αφήστε πρώτα τα λαχανικά στην άκρη και ψήστε το κρέας t-bone. 🫖 Μαγειρέψτε για 6 λεπτά και γυρίστε. 🎂 Πασπαλίζουμε το ψημένο μέρος με αλάτι και πιπέρι. 🍮 Στο μεταξύ, βάλτε το λουκάνικο που ξύσατε με ένα μαχαίρι. 🫖 Αφήστε το δωμάτιο να αρχίσει να μαγειρεύεται, μαγειρέψτε τα λαχανικά γυρίζοντάς τα συχνά. 🍅 Όταν ψηθεί και η άλλη πλευρά του T-bone για 6 λεπτά, αλάτι, πιπέρι και μεταφέρετε στο πιάτο σερβιρίσματος. 🥥 Όταν ροδίσουν τελείως οι δύο πλευρές του λουκάνικου και καθαρίσουν οι γρατσουνιές, το μεταφέρουμε στο πιάτο σερβιρίσματος. 🫖 Μπορείτε να σερβίρετε τα υπόλοιπα υλικά όταν ψηθούν σύμφωνα με το γούστο σας. 🍭 Καλή όρεξη.

Ψητή μπριζόλα T-Bone και Συνταγή Λουκάνικο Βουβαλιού με Φωτογραφία

Φτιάχνοντας μπριζόλα T-Bone και λουκάνικο βουβάλου στη σχάρα 2Φτιάχνοντας μπριζόλα T-Bone και λουκάνικο βουβάλου στη σχάρα 2

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button